MALTA COMPLEX

o projektu

“Malta Complex” je stambeno-poslovni objekat smješten u središtu grada, u ulici Paromlinska, Novo Sarajevo. Izgrađeni, završeni i useljeni objekat “C” raspolaže sa 34 stambene jedinice, 2 penthousa i 3 poslovna prostora.Stambeni prostori spoj su vrhunske arhitekture, kvalitete, tehnologije i dizajna na kojima se radilo u cilju zadovoljavanja visokih standarda naših kupaca.”Malta Complex” nudi kvalitetan, komforan i jedinstven dom, lociran u mirnom dijelu grada, a ujedno na atraktivnoj lokaciji koja nudi sve potrebne sadržaje (škole, obdaništa, tržne centre, dom zdravlja, banke, pošta,) te odličnu saobraćajnu povezanost.Stanovi su dizajnirani na način da je pametno iskorištena površina, čime je kupcima data stvarna vrijednost za uloženi novac.

lamela AB

Lamela “AB” je projektovana tako da zadovoljava minimalno energetski razred A+ što u kombinaciji sa visoko kvalitetnim ugrađenim materijalima osigurava dugoročno niske troškove grijanja (hlađenja) te boravak u stambeno-poslovnim jedinicama čini ugodnim.

lamela C

USELJENO !

PRODAJNI AGENTI

MALTA COMPLEX

riječ arhitekte

Shodno namjeni objekta, projektno rješenje sadrži sve potrebne elemente koji zadovoljavaju koncept savremene, urbane stambene arhitekture. Objekat je projektovan da svojom dispozicijom, volumenom, izborom materijala i vanjskim uređenjem ne naruši ambijent u kojem se nalazi, već da isti oplemeni i sprovede u djelo sve postavljene urbanističko-tehničke uvjete. Akcenat se daje na stambene jedinice koje zadovoljavaju sve uslove I potrebe modernog načina života. Projektant se posebno postarao da izgledu objekta pridruži atribute savremenosti i ekskluzivnosti i to putem elemenata, koji ne ugrožavaju okolinu I ne zahtjevaju specijalne tehnologije građenja.

Kontakt