Pozdrav proljeću!

Ovih 6 kreativnih ideja za proljetni dekor učinit će vaš dom svježim i sretnim u trenu

Proljetno čišćenje možda je prva stvar koja vam padne na pamet kada pomislite na proljeće, ali gdje je tu zabava? Ove godine biste trebali sanjati o tome kako ćete umjesto toga preurediti svoj dom, pogotovo jer ste sada u svojoj kući više nego ikada prije, zato recite zbogom svom zimskom dekoru uvodeći ove sanjive proljetne promjene. 

1. Neka vaši jastuci govore.

Unesite elemente proljeća u svoj balkon ili lođu s nekim novim jastucima. Dodavanje cvjetnih uzoraka ili onih s pastelnim printovima uz postojeće jastuke uljepšat će vaš prostor. Možete čak kupiti i navlake za jastuke kako biste uštedjeli novac.

2. Pospite cvjetnim akcentima.

Ko ne voli svježe cvijeće? Pronađite šarene staklene vaze u različitim veličinama u koje možete dodati svježe stabljike, a zatim ih sve raspršiti po kući. Izgledat će sjajno u svakom prostoru.

3. Posvijetlite svoje deke.

Proljeće traži pastelnu posteljinu, zbog čega bi trebali uložiti u pokrivač svijetlih boja. To je jednostavan način za trenutnu transformaciju vašeg prostora.

4. Prijeđite na cvjetni stolnjak.

Ne zaboravite na svoj stol prilikom ukrašavanja za proljeće. Dodavanje stolnjaka s vrtnom tematikom s lijepim cvjetnim printom dat će mu svjež i ćudljiv osjećaj koji će se svidjeti vašim gostima.

5. Dajte svom domu svježi miris.

Ništa ne kaže “proljeće” tako kao svježi, voćni ili cvjetni miris— pogotovo kada vaš difuzor izgleda jednako lijepo kao što miriše.

6. Prigrlite komade ratana.

Kućni dodaci s boho temom, poput ogledala od cvjetnog ratana, vrišti proljeće. Čak i ako vaš prostor nije s boemskom tematikom, dodavanje modernog boho naglaska poput ovog izgledat će slatko.

Kontakt