5 ideja za uštedu prostora kako bi se svaki mali stan osjećao ugodnije!

Krevet na sprat je elegantan i štedi prostor

 

Zamijenite tradicionalni krevet s ovim krevetom na sprat kako biste stvorili toliko potreban dodatni prostor u sobi vašeg djeteta. S minimalističkim i modernim dizajnom, to je lako za oči. Osim toga, brine se i o pitanju privatnosti.

 

 

 

Identificirajte izgubljene prostore i iskoristite ih

 

Iskoristite izgubljena područja u kući za dodatni prostor za odlaganje. Napravite stalak, objesite kuke ili izradite elegantne police – koristite ga za odlaganje začina, šoljica, dodatnog pribora za jelo, sredstava za čišćenje, cipela ili čak metli.

 

Odložite predmete za redovnu upotrebu ispod prostora za sjedenje

 

Ovaj prostor najbolje funkcioniše za stvari koje se često koriste. Samo otvorite ormarić kad vam nešto zatreba i gurnite ga natrag bez puno muke. To najbolje funkcioniše za igračke, cipele ili čak knjige.
Ostanite elegantni uz ovaj minimalistički, preklopni stol za jelo

 

Ako vaš dom nema mjesta za stol za jedenje, nemojte se brinuti. Ova mala prilagodba nudi preklopni stol koji vaš mali prostor čini otmjenim i sofisticiranim.
Idite na nekonvencionalan dizajn

 

Dizajn koji nije u skladu s postavljenim uzorkom uvijek će istaknuti vaš mali dom. Izgleda lijepo i također nudi fantastičan prostor za odlaganje. Izrezbarite police u zidovima i složite knjige, igračke ili izložite svoju kolekciju suvenira. Možete ga držati otvorenim ili dodati staklena vrata kako biste napravili odgovarajuće ormare.

Kontakt